Geblesseerde Sinisterra groot gemis bij Feyenoord: 'In het begin was ik geen fan'

Geblesseerde Sinisterra groot gemis bij Feyenoord: 'In het begin was ik geen fan'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 11:01vr 21-02-2020 om 11:01

Regi Blinker ziet dat Feyenoord het na de komst van Dick Advocaat geweldig doet, maar geeft ook aan dat Jaap Stam flink pech heeft gehad in Rotterdam. Zo sukkelden veel spelers aan het begin van het seizoen nog met blessures. Het gemis van Luis Sinisterra wordt volgens Blinker wel lastig om op te vangen.

Blinker gaf voor dit seizoen al aan dat Feyenoord wel eens kon gaan verrassen dit seizoen, maar geeft aan dat hij er wat dat betreft flink naast zat. "Toen deze selectie werd samengesteld, kwam er behoorlijk wat ervaring bij. Maar die spelers waren nog niet fit", geeft Blinker aan in gesprek met de NOS. "Ik denk ook dat Stam veel pech heeft gehad met onder andere blessures. Hij kon nooit met een vast team spelen. Bij Advocaat is iedereen fit geworden en is er ook wat bijgekomen."

Een van de uitblinkers bij Feyenoord de laatste weken, Luis Sinisterra, mist de rest van het seizoen door een kruisbandblessure. Een groot gemis, vindt Blinker. "In het begin was ik absoluut geen fan. Maar hij heeft laten zien dat hij echt kwaliteit heeft en beslissend kan zijn. Hij heeft zijn plekje terecht verdiend. Hij zat ook in een goede flow. Dat wordt echt een gemis. Nu moet je weer met Sam Larsson spelen, die hij eigenlijk uit het elftal had gespeeld."

Blinker verwacht dat Feyenoord dit seizoen om de tweede plaats mee gaat spelen. "Ik geloof echt dat ze tweede kunnen worden. In deze vorm moeten ze dat wel kunnen halen. Ze krijgen AZ nog, dus het gat kan één punt worden", sluit hij af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws