Marca ziet Real wikken en wegen: akkoord met Van de Beek, maar Zidane wil Pogba

Marca ziet Real wikken en wegen: akkoord met Van de Beek, maar Zidane wil Pogba

21-02-2020 17:15
100

Real Madrid is vastbesloten om het middenveld komende zomer van vers bloed te voorzien. Volgens Marca is het echter nog geen uitgemaakte zaak welke spelers worden gehaald. Donny van de Beek is één van de namen die prominent op het lijstje prijkt.

De Spaanse sportkrant zet vrijdag nog maar eens de situatie in het Estadio Santiago Bernabéu uiteen. Van de Beek is momenteel het dichtst bij een transfer naar Real Madrid, aangezien De Koninklijke al overeenstemming bereikte met zowel de Oranje-international als Ajax. Naar verluidt gaat het om een bedrag van zo'n 55 miljoen euro. 

Toch lijkt een transfer van Van de Beek niet zo zeker als De Telegraaf eerder meldde. Trainer Zinedine Zidane heeft namelijk 'andere prioriteiten'. De Fransman ziet nog altijd liever landgenoot Paul Pogba komen. Pogba heeft na dit seizoen nog maar een eenjarig contract bij Manchester United en hij mag voor honderd miljoen euro vertrekken.

Het alternatief voor Van de Beek en Pogba is Eduardo Camavinga, al zal hij zeker niet goedkoper zijn. De pas zeventienjarige Fransman van Angolese afkomst maakt veel indruk bij Stade Rennes, dat zo'n tachtig miljoen vraagt. Real Madrid is serieus geïnteresseerd en nam al contact op met zijn entourage, weet Marca.

De Spaanse grootmacht sluit tot slot een vervroegde terugkeer van Martin Odegaard niet uit. De Noorse creatieveling is in principe tot de zomer van 2021 verhuurd aan Real Sociedad.