LIVE-discussie: RKC in carnavalsshirts, twee Duartes bij Sparta

LIVE-discussie: RKC in carnavalsshirts, twee Duartes bij Sparta

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 19:15vr 21-02-2020 om 19:15

RKC Waalwijk en Sparta trappen vrijdagavond de 24ste speelronde van de Eredivisie af. Beide teams beginnen enigszins gewijzigd aan het competitieduel in het Mandemakers Stadion.

Trainer Fred Grim heeft Fabian Sporkslede aangewezen als vervanger van de geschorste Juriën Gaari. Ook Stefan Velkov heeft een basisplaats. Hij neemt de plek in van de niet fitte Hans Mulder. RKC treedt tegen de Rotterdammers overigens in heuse carnavalsshirts aan, zo maakte de club eerder al bekend.

Bij Sparta beginnen de gebroeders Duarte in de basis. Bryan Smeets moet plaatsmaken voor Deroy, terwijl Dante Rigo niet fit genoeg is en wordt vervangen door Laros. Twijfelgevallen Bart Vriends en Adil Auassar zijn wel op tijd hersteld en verschijnen aan de aftrap. Trainer Henk Fraser kan daarentegen nog geen beroep doen op spits Ragnar Ache.

Voor Ariel Harush is het een extra spannende week. De keeper van Sparta staat op het punt om voor het eerst vader te worden. Zijn zwangere vrouw is in Israël, maar Harush staat desondanks onder de lat.

Sparta staat momenteel op een keurige elfde plaats, RKC Waalwijk is de hekkensluiter van de Eredivisie.

De opstellingen

RKC Waalwijk: Vaessen; Sporkslede, Velkov, Delcroix, Quasten; Van der Venne, Rienstra, Leemans; Sow, Bilate, Hansson

Sparta: Harush; Fortes, Vriends, Mattheij, Faye; Harroui, L. Duarte, D. Duarte, Auassar; Joosten, Rayhi

Poll

Wat wordt de uitslag bij RKC-Sparta?

(269 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws