Derde optie bij Ajax: 'Weet waar ik voor gekozen heb, het gaat de goede kant op'

Derde optie bij Ajax: 'Weet waar ik voor gekozen heb, het gaat de goede kant op'

22-02-2020 07:26
86

Kjell Scherpen speelde vrijdagavond tegen Helmond Sport voor het eerst in een maand tijd weer een wedstrijd voor Jong Ajax. Hij rouleert met Dominik Kotarski, terwijl er in Ajax 1 nog geen plekje vrijkomt voor hem.

Scherpen moet het doen met wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. In Ajax 1 is hij derde doelman. Na de blunders van Bruno Varela tegen Jong FC Utrecht werd de roep om Scherpen op doel te zetten tegen Getafe groter. "Varela heeft gewoon gespeeld, dat is de tweede keeper. Een logische keuze van de trainer", zegt Scherpen tegen FOX Sports.

"Het is altijd lekker om te spelen. Ik heb de nul gehouden, dus een prima avond", zegt Scherpen na de 0-2 overwinning van Jong Ajax op Helmond Sport. "Iedere wedstrijd die je kan spelen wil je spelen. Dan moet je het beste in jezelf naar boven halen. Het ging goed. Ik ben blij dat ik weer een wedstrijd heb mogen spelen."

Scherpen blijft geduldig in Amsterdam. "Ik weet waar ik voor gekozen heb. Dat traject ben ik nu begonnen. Het gaat de goede kant op."

No Poll