Voormalig Ajacied wil Napoli niet verlaten: 'Niet koste wat het kost een transfer'

Voormalig Ajacied wil Napoli niet verlaten: 'Niet koste wat het kost een transfer'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 13:11za 22-02-2020 om 13:11

Amin Younes kreeg tijdens de afgelopen transferperiode aanbiedingen van diverse clubs, maar besloot toch om bij Napoli te blijven. De vleugelaanvaller, in het verleden ook actief bij Ajax, belooft in een persoonlijk statement om alles te blijven geven voor de Italiaanse club.

De Duitse aanvaller kreeg geen aanbieding waar hij warm van werd. "Er zijn inderdaad onderhandelingen geweest met andere teams", geeft Younes toe in een persoonlijk statement op zijn sociale kanalen. "Er zijn geïnteresseerde partijen geweest, zowel uit Italië als uit het buitenland, maar ik wilde niet weggaan om het weggaan. Ik wil niet koste wat het kost een transfer forceren."

"Daarnaast hebben clubs duidelijk andere verwachtingen van mij en daar heb ik zelf geen invloed op", legt Younes zijn beslissing verder uit. "Daarom zal ik bij Napoli blijven en blijf ik ook in mezelf geloven. Ik ga er alles aan doen tijdens de trainingen om terug te keren in het team en de trainer een extra keuze te geven."

Tenslotte wil Younes ook de fans van Napoli bedanken. "Jullie laten me iedere keer zien hoe speciaal deze stad en de mensen hier zijn. Bedankt daarvoor."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws