Sarri maakt Juventus-opstelling bekend: weer geen basisplaats voor De Ligt

Sarri maakt Juventus-opstelling bekend: weer geen basisplaats voor De Ligt

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 17:11za 22-02-2020 om 17:11

Matthijs de Ligt staat zaterdagavond niet in de basis bij Juventus. De stopper uit Abcoude zit op de bank en moet toezien hoe Giorgio Chiellini en Daniele Rugani de twee posities in het centrum van de defensie innemen.

Leonardo Bonucci is niet met Juventus afgereisd naar Ferrara voor de wedstrijd tegen SPAL, maar toch zit Matthijs de Ligt op de bank bij de Oude Dame. Giorgio Chiellini, teruggekeerd van een kruisbandblessure, mag weer eens starten en neemt de positie links centraal achterin voor zijn rekening. Naast hem staat Daniele Rugani, die dit seizoen nog niet veel speelde maar nu toch de voorkeur krijgt boven De Ligt.

Aangezien De Ligt de enige centrale verdediger met ervaring op de reservebank is en het niet aannemelijk is dat Chiellini de negentig minuten volmaakt ligt een invalbeurt van de Nederlander wel binnen de lijn der verwachting, maar toch is het de tweede wedstrijd op rij waarin de 20-jarige stopper op de bank zit. Midweeks speelt Juventus het Champions League-duel met Olympique Lyon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws