Antony reageert op Ajax-transfer: 'Wilde alleen weg bij goed bod voor São Paulo'

Antony reageert op Ajax-transfer: 'Wilde alleen weg bij goed bod voor São Paulo'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 19:24za 22-02-2020 om 19:24

De recordtransfer van Antony is beklonken: alleen de officiële bevestiging van Ajax ontbreekt nog. De Telegraaf weet zaterdag te melden dat het papierwerk in orde is en dat de Braziliaan zich vanaf komende zomer speler van Ajax mag noemen.

De vleugelaanvaller viert maandag zijn twintigste verjaardag en krijgt een vijfjarig contract als cadeau. De toekomstige Ajacied heeft tegenover De Telegraaf al vooruitgeblikt op zijn aanstaande transfer. "Ik heb altijd gezegd alleen te vertrekken als er een bod kwam dat goed was voor São Paulo, de club die in mijn jeugd deuren heeft opengezet", klinkt het.

Ajax volgt de jeugdinternational van Brazilië al lange tijd en was ook bereid om diep in de buidel te tasten: de transfersom van Antony kan oplopen tot ruim 28 miljoen (!) euro. Mogelijk krijgt hij binnenkort gezelschap van een landgenoot: Ajax is ook nadrukkelijk bezig met Santos-talent Giovanni. David Neres en Danilo Pereira lopen al langere tijd rond in Amsterdam.

Wanneer Antony gepresenteerd gaat worden in Amsterdam, moet nog blijken. Mogelijk grijpt Ajax zijn twintigste verjaardag aan voor de officiële aankondiging.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws