Spaans gerucht: Ajax oriënteert zich op Tagliafico-opvolger en volgt Spanjaard

Spaans gerucht: Ajax oriënteert zich op Tagliafico-opvolger en volgt Spanjaard

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 17:34zo 23-02-2020 om 17:34

Ajax heeft belangstelling voor Pablo Pérez. Althans, daarover speculeert El Desmarque. De negentienjarige linksback van Sevilla geldt als kandidaat-opvolger van Nicolás Tagliafico.

Het lijkt erop dat Tagliafico, die vorig jaar zijn contract verlengde tot medio 2022, aan zijn laatste seizoen in Amsterdamse dienst bezig is en dus oriënteert Ajax zich op een nieuwe linksback. Pérez zou één van de kandidaten zijn. De negentienjarige vleugelverdediger wacht nog op zijn eerste minuten in de hoofdmacht van Sevilla.

Dit weekend zit Pérez voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Sevilla, dat het opneemt tegen Getafe. Julen Lopetegui, trainer van Los Rojiblancos, laat hem vrijwel altijd meetrainen met de ploeg van onder meer Luuk de Jong en Nemanja Gudelj.

Ajax is niet de enige club die Pérez volgt, aldus El Desmarque. Atlético Madrid, Real Betis en Valencia visten in het verleden achter net en inmiddels heeft ook Manchester City interesse. Extra interessant is het feit dat het Sevilla-contract van Pérez over ruim een jaar afloopt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws