Toekomst bij Feyenoord nog onduidelijk: 'Contract loopt einde seizoen af'

Toekomst bij Feyenoord nog onduidelijk: 'Contract loopt einde seizoen af'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 20:13zo 23-02-2020 om 20:13

John de Wolf weet niet of hij ook volgend seizoen assistent-trainer is van Feyenoord. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. Ook de toekomst van hoofdtrainer Dick Advocaat is nog niet duidelijk.

De Wolf is aan tafel bij Rondo in ieder geval duidelijk: hij hoeft geen hoofdtrainer te worden. "Ik ambieer niet het hoofdtrainerschap. In principe ben ik gewoon de ideale assistent omdat ik niet op die stoel wil zitten. Mijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. Ik weet niet wat de rest doet. Ik weet ook niets over Advocaat. Dat meen ik serieus, maar natuurlijk hebben we het er wel eens over", zegt De Wolf.

De Wolf werd door Feyenoord aangesteld na het vertrek van Jaap Stam. "Sjaak Troost belde me. Daarvoor sprak ik al regelmatig met hem. Ik werd 2,5 jaar geleden gevraagd voor Feyenoord O19, maar toen had ik net bij Spakenburg getekend. Dat kon ik niet maken. Ik had dit niet aan zien komen. Als het gebeurt moet je binnen twee à drie dagen beslissen."

"Ik ben aangetrokken door de club. Een trainer mag één assistent meenemen, de andere twee worden door de club aangewezen. Saïd Bakkati en ik zijn assistenten van de club en Cor Pot is van Advocaat."

Poll

Moet Feyenoord door met De Wolf?

(2155 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws