'Ik laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in dat dat komt'

'Ik laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in dat dat komt'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 20:54zo 23-02-2020 om 20:54

Ryan Babel sluit zijn ogen niet voor zijn fouten bij Ajax en weet zelf ook wel dat het beter moet. Babel brengt vooralsnog niet wat men in Amsterdam van hem verwacht. Ook tegen Heracles Almelo drukte de routinier (33) zijn stempel niet.

"Het is nog niet wat ik kan laten zien, helaas, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat nog wel komt", zegt Babel tegen FOX Sports. "Je moet je aanpassen aan de positie waar je neer wordt gezet. Ik kan in principe overal spelen, maar het is per wedstrijd net even anders. Het hangt er ook vanaf hoe de tegenstander speelt. Daar heb je mee te maken. Waar ik het liefste speel? Maakt niet uit."

Ajax verloor tegen Heracles de derde uitwedstrijd op rij. Babel is vooral kritisch op zichzelf en wijst niet naar ploeggenoten. "In de wedstrijden waarin we punten hebben laten liggen speelden we als groep niet lekker, dat maakt het ook voor mij moeilijker, maar ik zoek het altijd bij mezelf. Ik raak niet in de war, absoluut niet."

"Het zat niet mee. We speelden niet goed, maar kregen toch best wat kansen. Je maakt ze helaas niet en dan krijg je tegen het einde van de wedstrijd ineens de goal tegen. Dat is heel zuur."

Poll

Ten Hag moet Babel vertrouwen blijven geven

(1002 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws