'Ik heb Dumfries nog niet gezien, maar zal hem zo wel even aanspreken'

'Ik heb Dumfries nog niet gezien, maar zal hem zo wel even aanspreken'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 21:12zo 23-02-2020 om 21:12

Armando Obispo is niet blij met Denzel Dumfries. In de ogen van de Vitesse-verdediger liet de PSV-captain zich te makkelijk vallen in het strafschopgebied, waardoor de Eindhovenaren aan mochten leggen van elf meter. Obispo speelde zondag als huurling van PSV tegen zijn broodheer.

"Denzel kwam door via de zijkanten en tikte de bal net voor me weg. Ik hield in en hij liet z'n been hangen. Er gebeurde vrij weinig", zegt Obispo tegen FOX Sports. "Of ik hem raakte? Heel licht. Het was huid op huid, maar niets waardoor hij zou moeten vallen. Hij liet zich heel makkelijk vallen, ja. Ik heb Dumfries nog niet gezien, maar zal hem zo dadelijk wel even aanspreken."

Obispo ontsnapte in de tweede helft aan een rode kaart na een harde tackle op Sam Lammers. "Ik ging voor de bal, maar nam Sam een beetje mee. Een gele kaart was wel op z'n plek. Lammers een ploeggenoot? Het maakt mij niet zoveel uit tegen wie ik sta. Dan moet ik gewoon m'n eigen ding doen. Of het nou Sam is of een onbekende speler maakt me niet veel uit."

PSV won met 1-2, waardoor Vitesse de ideale mogelijkheid om in te lopen heeft laten liggen. "Het zat dicht bij elkaar, maar nu loopt PSV weer drie punten uit en wordt het lastig om dat bij te houden. Er zijn veel mogelijkheden geweest om over PSV konden gaan. Het mocht niet zo zijn. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws