Dumfries: Het was niet bewust. Ik denk dat ze het hier goed gezien hebben

Dumfries: "Het was niet bewust. Ik denk dat ze het hier goed gezien hebben"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 23:53zo 23-02-2020 om 23:53

Denzel Dumfries is opgelucht na de nipte overwinning op Vitesse. Het leek even de verkeerde kant op te gaan voor PSV, maar in rap tempo wist zijn ploeg de schade te herstellen.

PSV heeft voor de derde keer op rij een competitiewedstrijd gewonnen. "We zetten nu een heel goede reeks neer. Het kwam uit de tenen en dit is een belangrijke overwinning", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik ben heel blij op dit moment. Ik hoef niet te ontkennen dat dit een lastige fase was. Ik voel dat we sterker worden en we dichter naar elkaar kruipen. Dat gevoel is lekker om te hebben."

Dumfries ging in de tweede helft naar de grond en versierde zo een strafschop. Hij vindt dat er wel degelijk sprake was van een overtreding. "Ik werd wel geraakt ja. Anders zou de VAR hem ook niet geven. Dat zien ze wel. In mijn ogen is het een terechte penalty."

Aan de andere kant vond Dumfries het terecht dat Vitesse géén strafschop kreeg. Pablo Rosario raakte de bal met z'n armen. "Hij zag het niet. Het was niet bewust. Ik denk dat ze het hier goed gezien hebben. Anders zou de VAR hem wel gegeven hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws