Pato adviseert Antony rond Ajax-transfer: 'Geweldig dat São Paulo dat gelukt is'

Pato adviseert Antony rond Ajax-transfer: 'Geweldig dat São Paulo dat gelukt is'

24-02-2020 12:12
60

Ajax-aankoop Antony heeft voorafgaand aan zijn transfer informatie ingewonnen bij landgenoot David Neres en zijn ploeggenoot bij São Paulo Alexandre Pato. Met laatstgenoemde sprak hij over het leven als voetballer in Europa.

"Ik heb hem verteld dat hij de taal zo snel mogelijk moet leren zodat hij goed met de mensen bij de club kan omgaan", aldus Pato tegen UOL over zijn gesprek met de negentienjarige Braziliaan. "Ik steun hem, hij is een erg goede jongen en heeft een geweldige familie en zelfs een kleintje nu. Ik wens hem het beste."

Wedden

Meer odds

Pato, die zelf in Europa uitkwam voor AC Milan, Chelsea en Villarreal, complimenteert São Paulo voor de wijze waarop de onderhandelingen zijn verlopen. "Antony is een geweldig talent. Hij heeft bijgedragen aan de kwalificatie van Brazilië voor de Olympische Spelen. Ik heb met hem gesproken over hoe geweldig het was dat São Paulo het voor elkaar heeft gekregen om hem nog zes maanden hier te houden. Toen ik naar Milan ging probeerde Internacional dat ook, maar Milan stond erop dat ik meteen kwam. Dat was een lastige situatie."