'Bayern-interesse in Dest blijft bestaan, drie topaankopen in München onmogelijk'

'Bayern-interesse in Dest blijft bestaan, drie topaankopen in München onmogelijk'

24-02-2020 14:41
43

Sergiño Dest blijft een doelwit voor Bayern München. Dat meldt Der Kicker. Hasan Salihamidzic, sportief directeur van de Duitse recordkampioen, laat echter weten dat het vastleggen van drie zomerse topaankopen te gek is.

Bayern München wil na dit seizoen de verjongingskuur een vervolg geven en heeft het vizier gericht op spelers als Dayot Upamecano (RB Leipzig), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Leroy Sané (Manchester City) én Dest. Voor de negentienjarige rechtsback van Ajax bestaat de belangstelling nog steeds, maar vermoedelijk laat de afronding van de transfer nog even op zich wachten. Hij moet naar verluidt tussen de 25 en 30 miljoen euro kosten.

In de tussentijd loopt Bayern tegen de vraagprijs van Upamecano en Havertz aan, meldt Der Kicker. De Franse verdediger van RB Leipzig is vanaf 60 miljoen euro beschikbaar, terwijl Leverkusen minimaal 100 miljoen euro wil zien voor Havertz. Het lijkt er niet op dat Bayern álle doelwitten gaat binnenhalen in de zomer. "Het is onmogelijk om drie topspelers in één jaar te halen", stelt Salihamidzic. "We moeten afwegen wat het beste is voor het team en wat financieel verantwoord is."