Van Bronckhorst haalt oude bekende van Feyenoord naar Guangzhou

Van Bronckhorst haalt oude bekende van Feyenoord naar Guangzhou

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 16:55ma 24-02-2020 om 16:55

Giovanni van Bronckhorst heeft een versterking voor zijn technische staf gevonden bij zijn oude club Feyenoord. Video-analist Yöri Bosschaart verruilt de Rotterdammers per direct voor het Guangzhou R&F van de Nederlandse trainer.

Bosschaart was bij Feyenoord video-analist van het eerste elftal. Zijn vertrek wordt in elk geval tot het einde van het seizoen intern opgevangen, meldt de nummer drie van de Eredivisie maandag. Bosschaart was sinds 2006 werkzaam bij de club. Eerst in de jeugdopleiding en in de zomer van 2013 schoof hij door naar het eerste elftal. Daar werkte hij al samen met Van Bronckhorst.

Naast Van Bronckhorst komt Bosschaart met assistent-trainer Jean-Paul van Gastel en conditietrainer Arno Philips nog twee oude bekenden uit De Kuip tegen. "Toen ik begon bij Feyenoord Academy, had ik nooit gedacht dat ik zoveel mooie momenten zou mogen meemaken, met als absolute uitschieter natuurlijk het kampioenschap in 2017", vertelt de video-analist.

"Ik ben Feyenoord dankbaar dat ze mij de mogelijkheid gunnen om dit avontuur in China aan te gaan en ben de club sowieso enorm dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen in de afgelopen jaren", besluit Bosschaart.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws