Tadic zet iedereen op scherp bij Ajax voor Getafe: 'En meer van dat soort trucjes'

Tadic zet iedereen op scherp bij Ajax voor Getafe: 'En meer van dat soort trucjes'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 20:17ma 24-02-2020 om 20:17

Dusan Tadic zet de spelers van Ajax, inclusief zichzelf, op scherp voor de Europa League-wedstrijd tegen Getafe. Ajax moet thuis een 2-0 achterstand zien goed te maken en is dus bijna uitgeschakeld in Europa.

"Het gaat lastig worden. Getafe is lastig om tegen te spelen. Hoe we ze moeten bestrijden? Door ons eigen spel te spelen en niet geïrriteerd te raken", zegt Tadic in gesprek met Ajax TV. 

Tadic weet hoe irritant de spelers van Getafe zijn en verwacht dat donderdag ook in Amsterdam. "Ze zullen zich continu laten vallen, om overtredingen vragen en proberen om 42 minuten te spelen in plaats van negentig. En meer van dat soort trucjes. We moeten ons spel spelen en uitgaan van onze eigen kracht. Voor onze eigen fans kan het nog een mooie avond worden. We kunnen de volgende ronde nog bereiken."

"De fans steunen ons altijd geweldig, vooral bij Europese wedstrijden. Hopelijk geven ze ons dezelfde steun als normaal. Ik denk dat ze ons veel energie zullen geven. We moeten het samen doen. Alleen dan kunnen we mooie dingen bereiken. We moeten geloof houden. Het wordt lastig, maar we zijn nog steeds koploper in de competitie en ook in Europa zijn we niet kansloos. We moeten het van elkaar eisen. Iedereen moet zichzelf beter laten zien, individueel en als collectief."

Poll

Gaat Ajax nog door?

(9371 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws