Te weinig kansen bij PSV: 'Nog altijd in zich om de top te halen'

Te weinig kansen bij PSV: 'Nog altijd in zich om de top te halen'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 10:17di 25-02-2020 om 10:17

Zaakwaarnemer Emiliano Uria is ervan overtuigd dat Maximiliano Romero nog gaat slagen bij PSV. De 21-jarige Argentijn wordt verhuurd aan zijn nieuwe club Vélez en volgens zijn belangenbehartiger heeft de spits alles in zich om een grote speler te worden in Eindhoven.

Uria vindt dat Romero tijdens zijn eerste periode in Eindhoven niet genoeg kansen heeft gehad. "Kijk naar Luis Suárez, die had een moeilijke start bij FC Groningen en pikte het daarna op", aldus de zaakwaarnemer tegen Voetbal International. "Afgelopen zomer hebben we Marcos Senesi nog naar Feyenoord gebracht. Hij had een aanpassingsperiode nodig, maar is nu een heel belangrijke speler voor de club. Dat had Maxi nodig, alleen heeft hij bij PSV nooit de kans en ruimte gekregen die jonge spelers nodig hebben. Speeltijd, de mogelijkheid om fouten te maken. Hij heeft erg weinig kansen gehad."

Het kamp-Romero weet nog niet wat de plannen van PSV voor volgend seizoen zijn. "Maxi speelt tot eind juni voor Vélez en heeft nog een contract voor drie jaar. Vergeet niet dat hij pas 21 jaar oud is, er zit nog heel veel rek in hem, terwijl hij al de nodige ervaring heeft. Ik ben er zeker van dat hij het nog altijd in zich heeft om de top te halen. Maxi wil ook laten zien dat hij bij PSV kan slagen, maar dat is niet alleen aan hem. We wachten af wat de plannen van de club zijn", aldus Uria.

Poll

Geloof jij nog in Romero?

(4428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws