Van Gaal-aankoop haat Manchester United: 'Zo erg dat hij snel wegzapt'

Van Gaal-aankoop haat Manchester United: 'Zo erg dat hij snel wegzapt'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 10:38di 25-02-2020 om 10:38

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 17:30di 25-02-2020 om 17:30

Ángel Di María heeft zulke slechte herinneringen aan zijn tijd bij Manchester United, dat hij gelijk van televisiekanaal wisselt als hij iets van The Mancunians voorbij ziet komen. Dat onthult Marcin Bulka, ploeggenoot van de Argentijn bij Paris Saint-Germain.

Di Maria werd door Louis van Gaal in 2014 naar Old Trafford gehaald en vertrok een jaar later alweer naar PSG. Zijn vervelende periode bij United zit hem nog steeds dwars. "Di María haat Manchester United", zegt Bulka tegen het Poolse YouTube-kanaal Foot Truck. "Hij heeft geen enkele goede herinnering aan de tijd die hij daar doorbracht."

"Het is zelfs zo erg dat Di María snel van kanaal wisselt als er iets op televisie komt dat gerelateerd is aan Manchester United", aldus Bulka. Di María was in Engeland onder meer niet blij met het feit dat hij het rugnummer 7 kreeg, een iconisch nummer bij Manchester United. De Argentijn wilde die verantwoordelijkheid niet dragen en had liever het rugnummer 11 gehad, maar die werd later toebedeeld aan Adnan Januzaj.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws