NAC-doelman berispte B-Side: 'Drie tot vier ballen gegooid, dat vind ik onnodig'

NAC-doelman berispte B-Side: 'Drie tot vier ballen gegooid, dat vind ik onnodig'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 16:58di 25-02-2020 om 16:58

NAC Breda-doelman Nick Olij was vrijdag tegen Almere City niet blij met een deel van de fanatieke aanhang van zijn club. Vanuit de B-Side werd er een tweede bal het veld op gegooid, terwijl de tegenstander een vrije trap nam.

Olij zag het vrijdagavond vaker gebeuren en benadrukte dat dergelijke acties grote gevolgen kunnen hebben. "Voor hetzelfde geldt gaat die tweede bal er nu wel in. Deze wedstrijd werd drie tot vier keer een bal op het veld gegooid. Ook aan andere kant in de eerste helft. Ik vind dat onnodig", liet hij weten aan BN DeStem. Vrijdagavond deed hij nog even navraag bij de fanatieke fans. "Ik weet niet wie er heeft gegooid, maar ik vind het onnodig. Dat is mijn mening."

NAC speelde volgens de doelman een 'degelijke tot matige wedstrijd', maar won uiteindelijk wel met 1-0, bouwt verder aan de ongeslagen reeks onder trainer Peter Hyballa en is zelfs nog in de race voor bekerwinst. "We pakken wel drie belangrijke punten waardoor we weer omhoog kunnen kijken", vatte Olij samen. "Dat typeert onze groep. We zitten goed in ons vel, er wordt hard getraind en als team zijn we onwijs sterk."

Poll

Gaat NAC na één jaar weer terugkeren in de Eredivisie?

(622 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws