'Absolute topkeeper' Onana duikt op in Parijs: 'Saillant natuurlijk'

'Absolute topkeeper' Onana duikt op in Parijs: 'Saillant natuurlijk'

26-02-2020 11:08
112

Simon Cziommer ziet in Andre Onana een absolute wereldkeeper. De voormalig middenvelder durft niet te zeggen waar de Kameroener zijn loopbaan het best kan vervolgen, maar FOX Sports-verslaggever Cristian Willaert doet een suggestie.

"Ik vind het een absolute topkeeper", geeft Simon Cziommer aan bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Kijk, Manuel Neuer speelt bij Bayern München en ze hebben Alexander Nübel gehaald. Die wordt het allergrootste talent van Duitsland genoemd. Ik acht Onana een keeper voor de absolute top, maar dan wel bij een club die kan voetballen."

Dan blijven er volgens Cziommer echter weinig clubs over. "Liverpool heeft een topkeeper op dit moment, Manchester City een keeper waar ze tevreden mee zijn. Chelsea heeft, heb ik gelezen, toch andere keuzes gemaakt (voor Jan Oblak, red.)."

FOX Sports-verslaggever Cristian Willaert doet wel een suggestie en gooit wat olie op het vuur. "Ik zag op zijn Instagram dat hij vandaag in Parijs was. Saillant natuurlijk. Of het moet een oude foto geweest zijn, maar dat lijkt me niet. Het was een soort filmpje. Paris Saint-Germain, Keylor Navas zit daar nu? Het zou een goede club voor hem zijn", sluit Willaert af.