AZ treft oude bekende in Linz: Geloof niet dat ze me succes hebben gewenst, haha

AZ treft oude bekende in Linz: "Geloof niet dat ze me succes hebben gewenst, haha"

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 14:22do 27-02-2020 om 14:22

Voor James Holland heeft het Europa League-duel met AZ het meest speciale tintje. Uitgerekend tegen zijn oude club kan de Australische middenvelder een voor LASK-begrippen historisch Europees resultaat neerzetten.

De Oostenrijkers behaalden nog nooit eerder de laatste zestien in een Europees bekertoernooi. Holland en de zijnen zijn alvast goed op weg na de 1-1 in Alkmaar, waar de Australiër tussen 2010 en 2012 onder contract stond. "Ik vond leuk om daar terug te keren. Ik heb een paar oude bekenden weer gesproken, over general stuff", lacht Holland in gesprek met FOX Sports. "Nee, ik geloof niet dat ze me succes hebben gewenst, haha."

Als de thuiswedstrijd tegen AZ goed afloopt, zou dat echter een voorlopige climax zijn in een fraai voetbalsprookje. In 2017 speelde men nog op het tweede niveau in Oostenrijk, inmiddels voert LASK de Oostenrijkse Bundesliga aan én timmert de club in Europa aan de weg. "Inmiddels kent iedereen het verhaal van LASK wel. We zijn van ver gekomen, maar het is een massive story voor ons, very exciting."

LASK en AZ zullen om 18.55 uur aftrappen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Rekent AZ over twee duels af met LASK Linz?

(2674 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws