'Barça en Man U informeerden tevergeefs: Werner wacht beweging Liverpool af'

'Barça en Man U informeerden tevergeefs: Werner wacht beweging Liverpool af'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 14:43do 27-02-2020 om 14:43

Laatste update: donderdag 27 februari 2020 om 14:45do 27-02-2020 om 14:45

Liverpool staat bovenaan het lijstje met droomclubs van Timo Werner. De scherpschutter van RB Leipzig wordt volgens The Athletic ook gevolgd door FC Barcelona en Manchester United, maar wil eerst afwachten of de regerend Champions League-winnaar zich zal melden.

Manchester United en Barça hebben eerder al geïnformeerd naar de RB Leipzig-spits, die afgelopen zijn contract in Leipzig verlengde. Het heeft er echter alle schijn van dat Werner aan zijn laatste seizoen in de Bundesliga bezig is: in die vernieuwde verbintenis is namelijk een clausule opgenomen. Hoe hoog deze is, is niet duidelijk – de schattingen in de media variëren van 35 tot 60 miljoen euro – maar The Athletic weet te melden dat Liverpool tot april de tijd heeft om deze koopoptie te lichten.

Veel zal nu afhangen van Liverpool, dat al vaker gelinkt is aan Werner. De spits zelf steekt zijn bewondering voor manager Jürgen Klopp in ieder geval niet onder stoelen of banken. Werner is bezig aan een topseizoen in de Bundesliga en heeft al 21 competitietreffers op zijn naam staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws