'PSV heeft een beter team dan Feyenoord, Gakpo gaat beslissend zijn'

'PSV heeft een beter team dan Feyenoord, Gakpo gaat beslissend zijn'

27-02-2020 16:08
181

Theo Lucius verwacht dat PSV over de wapens beschikt om zondag af te rekenen met Feyenoord. De oud-speler van beide clubs ziet voor Cody Gakpo een belangrijke rol weggelegd tijdens de Eredivisie-topper in het Philips Stadion.

"In totaliteit hebben zij een beter team dan Feyenoord", zegt Lucius over PSV tegen het Algemeen Dagblad. "De laatste weken presteren ze stabieler en de rust binnen de club is naar mijn idee ook wedergekeerd. Ik denk dat ze klaar zijn voor zondag en een kleine overwinning gaan boeken op Feyenoord."

Wedden

Meer odds

Volgens Lucius is Gakpo de man om in de gaten te houden. "Ik denk dat Cody Gakpo beslissend gaat zijn met een goaltje vanuit de omschakeling. De ruimte die hij gegarandeerd gaat krijgen en zijn dreiging binnendoor gaan ervoor zorgen dat hij de gevaarlijkste man van het veld wordt. Daarnaast heeft PSV meer snelheid dan Feyenoord. Daar gaat het hele team van profiteren."

Een zege op Feyenoord wil niet zeggen dat PSV weer meedoet in de titelstrijd. "Nee, dat is echt nog veel te ver weg. PSV moet eerst de échte aansluiting vinden voordat er gespeculeerd kan worden over titelaspiraties. Ze moeten in de resterende Eredivisie-wedstrijden laten zien dat ze stabiel zijn als ploeg. Eigenlijk moeten ze ervoor zorgen dat ze gewoon geen wedstrijden meer verliezen. Dan pas kan er gedacht worden aan een eventueel kampioenschap."