'Bloedzuigers' van Getafe irriteren Van Basten: 'Niet meer dan een schopploeg'

'Bloedzuigers' van Getafe irriteren Van Basten: 'Niet meer dan een schopploeg'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 22:10do 27-02-2020 om 22:10

Laatste update: donderdag 27 februari 2020 om 22:11do 27-02-2020 om 22:11

Marco van Basten ergert zich weer mateloos aan de spelers van Getafe. Ook in deze wedstrijd wordt er maar weinig voetbal gespeeld en ligt het spel steeds stil. In totaal waren er 24 minuten 'zuivere speeltijd' in de eerste helft, tot onbegrip van San Marco.

De spelers van de Spaanse ploeg halen het bloed onder de nagels van Van Basten vandaan. Vooral Deyverson irriteert Van Basten mateloos. "En vervelend is hij vandaag weer, hij loopt weer op alles te zeiken", vertelt hij aan tafel bij FOX Sports. "Die nummer veertien, die nummer 22... Wat zijn dat een bloedzuigers."

In totaal werden er 24 minuten en 20 seconden gevoetbald in de eerste helft bij Ajax-Getafe. "Dat is toch dramatisch...", vervolgt Van Basten zijn relaas. "Ze doen over alles wat ze doen, een ingooi, een vrije bal, twee of drie keer zo lang." Veel blessuretijd kwam er echter niet bij in de eerste helft. "Dat doen ze niet. De meeste scheidsrechters, negen van de tien: één minuut in de eerste helft, drie minuten in de tweede. Standaard. Je kan niet voetballen tegen die gasten. Voorlopig is het niet meer dan een schopploeg."

Ajax heeft nog 45 minuten om drie keer te scoren tegen Getafe.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet er zuivere speeltijd ingesteld gaan worden bij wedstrijden?

(1295 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws