De Jong en Sevilla verder in EL, Brugge-speler benadeelt team met bizarre handsbal

27-02-2020 22:58 Laatste update: 23:08
9

Internazionale heeft zich ten koste van Ludogoretz Razgrad geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. De Italianen wonnen met 2-1 in een leeg Giuseppe Meazza, waar geen supporters aanwezig mochten zijn vanwege de uitbraak van het Corona-virus in Noord-Italië. Manchester United won simpel met 4-0 van Club Brugge.

Internazionale - Ludogorets Razgrad 2-1
Inter kon er na de 0-2 overwinning op bezoek bij Ludogoretz enigszins rustig aan doen in het tweede duel met de ploeg uit Bulgarije, maar kwam halverwege de tweede helft wél op achterstand. Sauly Oliveira schoot de uitploeg op voorsprong, waardoor de spanning terug was. Dit duurde echter niet lang: vijf minuten later zorgde Cristiano Biraghi alweer voor de 1-1.

De thuisploeg besliste de wedstrijd uiteindelijk al voor rust: Romelu Lukaku zorgde er met een wel heel gelukkige treffer voor dat Inter het na rust rustig aan kon doen. Na een redding van de Ludogorets-keeper kwam de bal weer tegen zijn hoofd, waarna deze binnenviel.

Sevilla - CFR Cluj 0-0
Het Sevilla van Luuk de Jong heeft goede zaken gedaan in eigen huis tegen Cluj. Waar het treffen tussen beide teams vorige week eindigde in 1-1, werden er in Spanje geen doelpunten meer gemaakt. Hierdoor is het uitdoelpunt van de vorige wedstrijd voldoende voor de ploeg van trainer Julen Lopetegui. De Jong speelde een prima wedstrijd.

Manchester United - Club Brugge 5-0
Manchester United heeft op Old Trafford simpel afgerekend met het Belgische Club Brugge. Het werd 5-0 voor de Engelse club, na het 1-1 gelijkspel van een week eerder. Club Brugge kwam in een lastige situatie terecht, toen Simon Deli een opzettelijke handsbal maakte en met een directe rode kaart in kon rukken. Een bizarre actie van Deli. Al voor rust liep United vervolgens uit naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Bruno Fernandes, Odion Ighalo en Scott McTominay.

Na rust liepen The Mancunians verder uit door twee doelpunten van middenvelder Fred.