Ten Hag over incident met Getafe-trainer Bordalás: 'Dat hoort niet'

Ten Hag over incident met Getafe-trainer Bordalás: 'Dat hoort niet'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 23:58do 27-02-2020 om 23:58

Erik ten Hag kreeg het tijdens de wedstrijd tegen Getafe aan de stok met collega-coach José Bordalás, die op zijn beurt botste met Daley Blind. De Ajax-trainer is na de wedstrijd kort over het moment en vindt dat zoiets niet hoort.

Ten Hag nam het voor Blind op en uiteindelijk kregen beide coaches een gele kaart. "Hij bemoeit zich met mijn speler en dat hoort niet. Dan sta ik voor mijn speler", vertelt Ten Hag voor de camera van VTBL. De trainer geeft aan dat hij weinig aan de beslissingen van de scheidsrechter kan doen. "Ik bemoei me niet met de arbitrage, dat is een zaak die je niet kan beïnvloeden. Je kan je beter richten op je eigen ploeg, om die zo goed mogelijk te laten spelen."

Ten Hag is tevreden met het spel van zijn ploeg tegen Getafe, dat net als een week eerder alles uit de kast haalde om de Ajax-spelers te irriteren. "Er zat een geweldige spirit in het team vandaag, we hebben zelf 90 minuten op de mat gelegd. Het publiek was fantastisch vandaag. We hebben alles gegeven. We hebben gewonnen, maar helaas is het niet genoeg."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws