Jon Bon Jovi onthult: 'Bayern-spelers zaten avond voor Chelsea-uit aan de whisky'

Jon Bon Jovi onthult: 'Bayern-spelers zaten avond voor Chelsea-uit aan de whisky'

28-02-2020 08:28 Laatste update: 08:42
37

Bon Jovi-frontman Jon Bon Jovi heeft een opmerkelijk verhaal gedeeld over enkele spelers van Bayern München. De Amerikaanse rockster beweert dat enkele spelers van Der Rekordmeister de avond voor de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Bayern zich te goed hebben gedaan aan alcoholische versnaperingen.

Bon Jovi zat maandag in hetzelfde hotel als de spelers van Bayern, vertelt hij aan talkSPORT. "Ik zat daar aan de bar, minding my own business. Toen kwam het team van Bayern ook langs", aldus de rockzanger, bekend van hits als You Give Love A Bad Name en Livin' On A Prayer.

Wedden

Meer odds

Dinsdag veegde de regerend Bundesliga-kampioen de vloer aan met Chelsea, dat thuis een 0-3 nederlaag moest slikken. "Met whisky en bier als brandstof hebben ze Chelsea weggevaagd. Wat zegt dat over het drankgebruik van Chelsea?", lacht Bon Jovi. "De spelers van Bayern zaten aan de whisky, ze hadden het prima naar hun zin... And now I'm getting everyone in trouble, haha."

Bayern is na de ruime zege op Stamford Bridge al nagenoeg zeker van de Champions League-kwartfinales. De return in Duitsland vindt plaats op woensdag 18 maart.