Lukkien houdt rekening met drie transfers: 'Financieel aantrekkelijk voor Emmen'

Lukkien houdt rekening met drie transfers: 'Financieel aantrekkelijk voor Emmen'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 10:05vr 28-02-2020 om 10:05

FC Emmen-trainer Dick Lukkien ziet dat Sergio Peña en Miguel Araujo er de laatste tijd bovenuit springen bij de Drentenaren. De Peruvianen zijn in de zomer mogelijk al niet meer te houden.

"Als je Peña de afgelopen wedstrijden ziet spelen... Dat is echt leuk om naar te kijken. Voor zo'n speler kom je naar het stadion. Een snelle denker met een goede techniek. En ook Araujo is een belangrijke pijler voor ons. Die jongens zijn een geweldige toevoeging", vertelt Lukkien aan De Telegraaf.

Mogelijk levert het de 24-jarige aanvallende middenvelder en de 25-jarige centrale verdediger na dit seizoen een transfer op. "Op het moment dat ze wedstrijden gaan spelen, zoals afgelopen weekend tegen Willem II, dan gaat het opvallen", weet Lukkien. Emmen won met 4-2 van de Tilburgers, mede door drie assists en een goal van Peña. Ook Araujo pikte zijn doelpuntje mee.

"Ik kijk er met bewondering naar, maar ook met nieuwsgierigheid wat voor belangstelling er voor deze jongens, maar ook voor Glenn Bijl, gaat komen. Ze hebben allemaal doorlopende contracten, dus dat is financieel aantrekkelijk voor de club", besluit Lukkien.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws