'Ik zie Feyenoord meedoen, als zij winnen en Ajax niet zetten ze druk er vol op'

'Ik zie Feyenoord meedoen, als zij winnen en Ajax niet zetten ze druk er vol op'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 16:40vr 28-02-2020 om 16:40

De winnaar van de Eredivisie-topper tussen PSV en Feyenoord doet weer volop mee in de titelstrijd in de Eredivisie. Dat voorspelt Edwin Zoetebier, die denkt dat het dubbeltje de Rotterdamse kant op zal vallen in het Philips Stadion.

Volgens Zoetebier heeft Feyenoord 'de wind in de rug', hoewel het bij PSV ook beter gaat. Een uitgemaakte favoriet is er dan ook niet. "Als ik het echt moet zeggen, geef ik Feyenoord op dit moment het voordeel van de twijfel", zegt de oud-keeper tegen het Algemeen Dagblad. "Beide ploegen zijn kwetsbaar achterin, maar ik denk dat Feyenoord met Senesi iets stabieler is."

Zoetebier, die bij beide clubs een verleden heeft, wijst Berghuis als potentiële matchwinnaar aan. "Uiteraard verwacht ik veel van Steven Berghuis, hij is de man in vorm op dit moment. Maar ook die Róbert Bozeník kan wel eens een belangrijke rol gaan spelen. Het is een echte spits, hè. Hij bevalt mij wel. Bij PSV zullen spelers als Mohamed Ihattaren en Cody Gakpo het moeten doen."

De winnaar in Eindhoven mag weer dromen van de landstitel, meent Zoetebier. "Het is een beetje afhankelijk van het resultaat tussen Ajax en AZ, maar als ze daar gelijk spelen... Ik zie Feyenoord nog wel meedoen om de titel. Als zij winnen en Ajax doet dat niet, zetten ze de druk er vol op. Ook PSV moet je overigens niet volledig uitsluiten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat wordt het zondag bij PSV-Feyenoord?

(2683 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws