Onana: 'Geweldig dat Nico, Hakim en Quincy terugkomen'

Onana: 'Geweldig dat Nico, Hakim en Quincy terugkomen'

29-02-2020 07:30 Laatste update: 09:27
76

Andre Onana leeft met positieve vibes naar het cruciale duel van aanstaande zondag toe. Ajax neemt het dan op tegen AZ en de sluitpost is dolgelukkig dat sleutelspelers, met nog altijd een klein vraagteken achter de naam van Hakim Ziyech, terugkeren in het elftal.

Onana probeert positieve energie te putten uit het feit dat Ajax wél won van Getafe in de terugwedstrijd, en daarnaast ziet hij een belangrijk drietal graag terugkeren uit de lappenmand. "De overwinning op Getafe, de strijdlust, de steun van het publiek en de terugkeer van Nicolas Tagliafico, Quincy Promes en mogelijk Hakim Ziyech geven me alle vertrouwen in een goed resultaat tegen AZ", vertelt hij aan De Telegraaf. "Het is geweldig dat Nico, Hakim en Quincy weer terugkomen. Ziyech is beste speler van Nederland, het brein van ons elftal", voegt hij daaraan toe.

Het vormt de opmaat voor een complimentenwaterval en Onana pakt de loftrompet er dan ook maar bij. "Waarom Hakim zo belangrijk is? Zonder hem is het moeilijk te scoren, want hij maakt zelf doelpunten en we hebben zijn assists nodig om kansen te creëren. Hij dicteert het spel en met hem hebben we veel, veel meer balbezit. Nico is een essentieel onderdeel van onze verdediging en Quincy noem ik Mister One Game, One Goal, omdat hij elke wedstrijd scoort", besluit de doelman uit Kameroen.