Twijfel over PSV in aanloop naar Feyenoord: 'Middenveld allemaal eenheidsworsten'

Twijfel over PSV in aanloop naar Feyenoord: 'Middenveld allemaal eenheidsworsten'

29-02-2020 11:58 Laatste update: 16:05
134

Joop Hiele denkt dat Feyenoord een goede kans maakt in de topper van zondag tegen PSV. De voormalig doelman denkt dat PSV niet genoeg creativiteit in het elftal heeft om het goed georganiseerde Feyenoord uit elkaar te spelen.

PSV moest het volgens Hiele vooral hebben van Donyell Malen en Steven Bergwijn, maar Malen raakte geblesseerd en Bergwijn vertrok tijdens de vorige transferperiode naar Tottenham Hotspur. "PSV is nog steeds wel zoekende hoor, het is niet meer van de laatste jaren", aldus Hiele bij FC Rijnmond. "Ik vind ze achterin heel kwetsbaar, op het middenveld zijn het allemaal eenheidsworsten. En voorin waren ze te afhankelijk van Donyell Malen en Steven Bergwijn. Die zijn allebei niet aanwezig, wie moet het dan gaan doen voor ze? Ihattaren is een jongen van achttien jaar. Mag je bepaalde dingen verwachten? Ja, maar ga dat niet overdrijven."

Hiele denkt dan ook niet dat er een goed resultaat inzit voor de Eindhovenaren in het eigen Philips Stadion. "Als ik kijk naar hoe ze spelen, Feyenoord en PSV, dan zijn ze allebei nog wel zoekende. Buiten het feit dat ze allebei goede resultaten gehaald hebben de laatste weken. Ik betwijfel of PSV zo veel creatief vermogen heeft om het Feyenoord-blok uit elkaar te spelen", sluit de oud-doelman af.