Emmen buitenshuis weer afgeschminkt: 'We hadden net zo goed niet kunnen komen'

Emmen buitenshuis weer afgeschminkt: 'We hadden net zo goed niet kunnen komen'

01-03-2020 19:44
4

Michael de Leeuw is kwaad na de 5-1 nederlaag van FC Emmen bij Sparta Rotterdam. De spits van de eredivisionist uit Drenthe stelt dat zijn ploeg de meegereisde supporters uit Emmen zwaar tekort heeft gedaan.

De ploeg van trainer Dick Lukkien incasseerde liefst vijf tegengoals op Het Kasteel. "Een grote schande", zegt een uitgesproken De Leeuw bij FOX Sports. "Van de vijf goals waren er twee uit een spelhervatting en bij de andere drie leveren we zo de bal in. Ook in balbezit maken we rare keuzes."

Wedden

Meer odds

Het uitvak dat meereisde vanuit Emmen zag dit seizoen nog geen overwinning buitenshuis en ook in Rotterdam lukte het niet. "Vandaag was het weer exact hetzelfde als voor de winterstop", meldt De Leeuw. "We hadden net zo goed niet hoeven te komen. Supporters die ook zo ver zijn afgereisd hebben we echt zwaar in de steek gelaten. Een zware schande."

Ondanks de sof in Rotterdam doet Emmen het naar behoren in de Eredivisie. Dat is voornamelijk te danken aan de sterke thuisserie, waardoor de ploeg van trainer Dick Lukkien nu op de twaalfde plaats staat.