Wonden likken bij FC Utrecht: 'Er zijn harde woorden gevallen, en terecht'

Wonden likken bij FC Utrecht: 'Er zijn harde woorden gevallen, en terecht'

02-03-2020 15:37 Laatste update: 16:23
79

Voor FC Utrecht stond de maandag in het teken van wonden likken, na de tweede nederlaag tegen RKC Waalwijk van het seizoen. Maandagavond wacht een praatsessie met ontevreden fans, maar overdag werd er ook al uitgebreid gesproken in de kleedkamer.

Centrale verdediger Justin Hoogma leidde de zeperd in Waalwijk in met een mislukte pass. Maandag liet hij weten dat het er niet voorzichtig aan toe ging tijdens de nabespreking op Sportpark Zoudenbalch. "Er zijn harde woorden gevallen", vertelde hij aan RTV Utrecht. "Wat er is besproken, hoeft niet naar buiten te komen. Maar het is wel hard geweest. En terecht."

Hoogma beaamde dat het woensdag tegen Ajax – in de halve finale van de KNVB Beker – een stuk beter moet dan tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. "Als we zo spelen als tegen RKC, zijn we tegen welke tegenstander dan ook kansloos", aldus de stopper. "Hoe wij gespeeld hebben, dat kan niet. We moeten ons heel snel klaarmaken voor woensdag, mentaal en fysiek."

Dan zal er om 20.45 uur afgetrapt worden tegen Ajax. De winnaar van de halve finale speelt in De Kuip tegen Feyenoord of NAC Breda.