Rijnmond: Postcode Loterij-oprichter keert na elf jaar terug bij Feyenoord

Rijnmond: Postcode Loterij-oprichter keert na elf jaar terug bij Feyenoord

02-03-2020 17:31 Laatste update: 19:02
48

Boudewijn Poelmann keert na elf jaar terug in de raad van commissarissen van Feyenoord, meldt RTV Rijnmond. De mede-oprichter van de Postcode Loterij behoorde tussen 2007 en 2009 al tot de RvC en is nu voorgedragen door de Vrienden van Feyenoord.

De RvC bevatte na het vertrek van Herman van Drie en Richard Bruens twee vacatures, die allebei door de Vrienden van Feyenoord (VvF) ingevuld dienden te worden. Sjaak Troost keerde per 1 maart terug in de RvC: voorheen bezette hij de VvF-zetel, na zijn 'uitstapje' als technisch directeur ad interim keerde hij terug als regulier lid. De Rotterdamse geldschieters hebben nu Poelmann naar voren geschoven, meldt RTV Rijnmond. De tweede naam zal spoedig volgen.

Poelmann vertrok in 2009 uit De Kuip, maar was volgens Follow The Money via dubieuze constructies nog steeds betrokken op de achtergrond. Feyenoord-sponsors Qurrent en Droomparken zouden de club financieel steunen, met geld dat door de Postcode Loterij en Stichting Doen beschikbaar werd gesteld.