'Arsenal opent gesprekken over Kökcü: recordtransfer lonkt voor Feyenoord'

'Arsenal opent gesprekken over Kökcü: recordtransfer lonkt voor Feyenoord'

05-03-2020 14:12 Laatste update: 06-03-2020 10:52
184

Feyenoord moet een vertrek van Orkun Kökcü naar de Premier League vrezen. Volgens The Daily Mail is Arsenal bezig met de komst van de negentienjarige middenvelder.

Arsenal wil de onderhandelingen met Kökcü spoedig openen, aldus de Britse krant. De middenvelder moet naar verluidt 26,5 miljoen euro kosten. Daarmee zou hij in één klap de duurste vertrekker in de historie van Feyenoord zijn. Het record staat nu op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor 18 miljoen euro naar Liverpool ging.

De gesprekken bij Arsenal over Kökcü zitten nog in een beginstadium, meldt The Daily Mail. Het is geen geheim dat Feyenoord het tot medio 2023 lopende contract van de middenvelder wil verlengen. Sinds de komst van Dick Advocaat is hij een onbetwiste basiskracht.

Naast Arsenal zouden Chelsea, Sevilla en Real Betis interesse hebben in Kökcü. Edu Gaspar, technisch directeur van The Gunners, heeft echter als eerste doorgepakt. Kökcü lijkt zelf het liefst nog een jaar bij Feyenoord te willen blijven. Met het EK voor de deur geeft hij de voorkeur aan een transfer ná de zomer.

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!