LIVE: Feyenoord scoort zeven keer in De Kuip en gaat naar bekerfinale (gesloten)

LIVE: Feyenoord scoort zeven keer in De Kuip en gaat naar bekerfinale (gesloten)

05-03-2020 22:15 Laatste update: 06-03-2020 09:53
416

Feyenoord en NAC Breda gaan donderdagavond uitmaken wie het tegen FC Utrecht opneemt in de finale van de KNVB Beker. De Rotterdammers nemen het vanaf 20.45 uur op tegen de eerstedivisionist. VoetbalPrimeur houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen in De Kuip.

Feyenoord won de beker voor het laatst in 2018. De ploeg van trainer Dick Advocaat rekende in de kwartfinale af met sc Heerenveen. NAC heeft zich ontpopt tot een reuzendoder. De Brabanders verrastten in de vorige rondes achtereenvolgens PSV en AZ. 

Wedden

Meer odds

Bij Feyenoord zijn er geen wijzigingen ten opzichte van de Eredivisie-topper tegen PSV. Dat betekent dat Ridgeciano Haps na het vertrek van Sam Larsson en de blessure van Luis Sinisterra opnieuw als linksbuiten speelt. Robert Bozeník staat wederom in de spits door de absentie van Nicolai Jörgensen. Onder Dick Advocaat is Feyenoord bezig aan een uitstekende serie. Onder zijn leiding verloor de ploeg alleen de Europa League-wedstrijd tegen FC Porto en klom het op naar de derde plaats in de Eredivisie.

Bij NAC zijn er een aantal wijzigingen. Rechtsback Robin Schouten, in de kwartfinale de grote plaaggeest van zijn oude club AZ, ontbreekt waardoor Van Anholt rechts achterin staat. Riera maakt zijn opwachting als linksback en Monsalve staat naast Van Hecke centraal.  

De opstellingen

Feyenoord: Bijlow; Karsdorp, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Fer; Berghuis, Bozeník, Haps.

NAC Breda: Olij; Van Anholt, Van Hecke, Monsalve, Riera; Azzagari; Verschueren, Haye; Boussaid, Stokkers, El Allouchi