Twee keer winst voor Willem II in De Kuip: 'Als dat lukt, hebben we een kans'

Twee keer winst voor Willem II in De Kuip: 'Als dat lukt, hebben we een kans'

06-03-2020 09:35 Laatste update: 09:55
99

Willem II neemt het zondagmiddag in De Kuip op tegen de ploeg in vorm: Feyenoord. De aanvoerder van de Tilburgers, Jordens Peters, heeft vertrouwen in een goed resultaat en geeft aan dat zijn ploeg dit seizoen al eerder heeft laten zien het topclubs lastig te kunnen maken.

Peters ziet dat Feyenoord aan een ijzersterke reeks bezig is, maar verwacht veel van Willem II aanstaande zondag. "We hebben bewezen dat we dit seizoen in topwedstrijden een hoog niveau kunnen halen. Als dat lukt, hebben we een kans", geeft de aanvoerder aan in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Door de goede prestaties merkt Peters wel dat het verwachtingspatroon steeds hoger komt te liggen. "Ploegen gaan zich anders op je instellen. Het is nu moeilijker, maar er is meer geld dus meer kwaliteit. Dat merk je in de faciliteiten en aan de kwaliteit van de selectie", aldus de verdediger. "Dit is mooier op sportief gebied. Ploegen houden rekening met je. Ze praten met respect over Willem II. Ze zien ons niet als een stuntploeg, maar vinden dat we een goed team hebben."

Peters hoopt dat ook dat er zondag een resultaat in zit voor zijn team. "Wij zijn geen topploeg in de zin dat we dat niveau elke week kunnen halen. Maar we kunnen het wel eens aantikken en dan zijn we een geduchte tegenstander. Al hebben we een moeilijke fase in een wedstrijd, dan nog is er niets verloren. Tegen Feyenoord zal het niet anders zijn."