'Heel triest, iedereen keek recht voor zich uit. Ik kon echt door de grond zakken'

'Heel triest, iedereen keek recht voor zich uit. Ik kon echt door de grond zakken'

Gepubliceerd: vrijdag 6 maart 2020 om 13:26vr 06-03-2020 om 13:26

Laatste update: vrijdag 6 maart 2020 om 13:27vr 06-03-2020 om 13:27

In de kleedkamer van NAC Breda heerste in de rust van de kansloos verloren bekerwedstrijd tegen Feyenoord (7-1) een grafstemming. Dat bevestigt aanvoerder Arno Verschueren.

"Het was echt heel triest. Iedereen keek recht voor zich uit", beschrijft Verschueren de sfeer bij NAC tegenover BN DeStem. "Dat we met 5-0 achter de rust in gaan, ik kon echt door de grond zakken."

NAC schakelde op weg naar de halve finale PSV en AZ uit, maar Feyenoord bleek een maat te groot. "We zijn ver gekomen, jammer dat het zo moet eindigen. We beginnen heel goed, maar de goals vallen snel achter elkaar. In een kwartier geven we het weg, dan weet je dat het gedaan is. Nu moeten we ons focussen op de competitie en de play-offs."

Verschueren neemt het op voor doelman Nick Olij, die opzichtig blunderde bij de goal van Róbert Bozeník. "We moeten niet raar gaan doen over Nick. We moeten niemand iets verwijten, het was een collectief falen. Het was leuk om naar deze wedstrijd toe te leven, maar jammer dat het op deze manier is gelopen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws