Uitspraken Van den Brom vallen verkeerd: Ik word heel erg moe van die man

Uitspraken Van den Brom vallen verkeerd: "Ik word heel erg moe van die man"

06-03-2020 18:12
212

De uitspraken van John van den Brom over de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht zijn verkeerd gevallen bij Geert Den Ouden. De trainer van Utrecht vindt het niet juist dat Feyenoord de bekerfinale in eigen huis mag spelen.

De Kuip is al jaren het decor voor de finale van de KNVB Beker, maar Van den Brom vindt dat de wedstrijd in een ander stadion gespeeld moet worden als Feyenoord in de finale staat.

"Op deze manier kan het toch eigenlijk niet?", zei Van den Brom vrijdag. "Omdat het ooit zo bepaald is, blijven we ons eraan vasthouden. Maar wat denk je van de belangen? Die zijn enorm. Daar moeten bestuurders, de mensen die erover beslissen, eens naar kijken."

Den Ouden spreekt zich bij FC Rijnmond uit en hekelt Van den Brom. "Van de Brom is 's Lands grootste notoire klager", zegt Den Ouden. "Als hij niet kan klagen tegen de scheidsrechter of de vierde man dan probeert hij zich wel op deze manier in de underdogpositie te wurmen."

"Ik word heel erg moe van die man", zegt Den Ouden. Feyenoord en Utrecht spelen op 19 april om 18.00 uur de bekerfinale. Op papier speelt Utrecht thuis. De kaarten worden gelijk verdeeld over de supporters.