Kökcü kan naar Engeland en Spanje: 'Hij wil het liefst zijn contract verlengen'

Kökcü kan naar Engeland en Spanje: 'Hij wil het liefst zijn contract verlengen'

07-03-2020 07:24 Laatste update: 12:14
71

De belangstelling voor Orkun Kökcü is meer dan serieus. Volgens Martijn Krabbendam, clubwatcher van Feyenoord, is naast Arsenal óók Sevilla zeer geïnteresseerd en zijn beide clubs al in Rotterdam geweest om met hem te praten.

Krabbendam zat vrijdagavond bij Veronica Inside en ging daar in op de vermeende interesse voor de jonge Feyenoord-middenvelder. "Niet alleen Arsenal is een optie. Zij zijn in Rotterdam geweest, maar ook Sevilla is in Rotterdam geweest om te praten met hem en hem proberen naar Spanje te halen. Het liefst wil hij bij Feyenoord blijven. Het probleem bij Feyenoord is ook wel een beetje dat die jonge jongens hebben gezien wat die kleine Liam Kelly verdiende, die nu ergens bij Oxford staat te spelen, ruim zes ton. Dat is nu als een soort van minimumsalaris gaan gelden bij Feyenoord, dat is best een groot probleem."

Wedden

Meer odds

Ondanks de interesse van Europese topclubs is verlengen in Rotterdam-Zuid ook een optie voor Kökcü, en beide partijen zijn dan ook nog in gesprek. "Kokcü wil heel graag zijn contract verlengen bij Feyenoord. Daar neem je ook wel een bepaald risico mee, omdat je niet weet of er weer grote clubs komen. Dan moet er wel een bepaalde salarisverhoging tegenover staan. Daar komen ze nog niet uit, maar ze zijn nog wel in gesprek, dus de kans dat het gebeurt bestaat er wel. Die jongen heeft de clubs voor het uitkiezen", zegt de Feyenoord-clubwatcher.