Van Gelder over Van Bommel: 'Hij was in het bos en noemde Engeland en Duitsland'

Van Gelder over Van Bommel: 'Hij was in het bos en noemde Engeland en Duitsland'

08-03-2020 21:25
58

Mark van Bommel is er weer klaar voor om zijn trainerscarrière een vervolg te geven, stelt Jack van Gelder. De presentator van Ziggo Sport-talkshow Rondo heeft contact gehad met de in december bij PSV ontslagen trainer.

Van Bommel had een nieuw telefoonnummer en belde Van Gelder na een aantal weken van 'radiostilte' plotseling weer op, liet de presentator weten in de Rondo-uitzending van zondagavond. "Hij was in een bos en hij moest opeens aan mij denken. Het was een heel donker bos", knipoogde Van Gelder.

Volgens de presentator is Van Bommel inmiddels – drie maanden na zijn congé bij PSV – weer klaar voor een nieuwe uitdaging, bij voorkeur buiten Nederland. "Hij liep in het bos en zei dat hij heel graag naar Engeland of Duitsland wil. Maar hij snapt zelf ook dat zijn carrière een litteken heeft gekregen." Tafelgenoot Youri Mulder hoopt dat Van Bommel heeft geleerd van zijn avontuur bij PSV. "Hij hoeft ook niet direct naar de top, misschien is het goed als hij eerst een club daaronder traint."