Vier Feyenoorders op scherp voor Klassieker tegen Ajax: 'Niet eerder meegemaakt'

Vier Feyenoorders op scherp voor Klassieker tegen Ajax: 'Niet eerder meegemaakt'

Gepubliceerd: maandag 9 maart 2020 om 08:16ma 09-03-2020 om 08:16

Jens Toornstra, Leroy Fer, Tyrell Malacia en Orkun Kökcü kunnen deze week een preek verwachten van trainer Dick Advocaat. De vier Feyenoorders kunnen zich tegen Sparta geen gele kaart veroorloven.

Toornstra, Fer, Malacia en Kökcü missen de Klassieker tegen Ajax als ze geel krijgen tegen Sparta. "Ik weet het", reageert Advocaat, geciteerd door De Telegraaf. "Hoe ik daarmee omga. Maandag zijn de spelers vrij en vanaf dinsdag ga ik ermee aan de slag. Winnen van Sparta staat voorop en pas daarna gaan we denken aan de Klassieker."

Diep in de tweede helft tegen Willem II, bij een 2-0 voorsprong, pakte Toornstra een onnodige gele kaart. "Niet slim. Het gebeurde in de heat of the moment toen ik een aanval van Willem II wilde onderbreken", reageert de middenvelder, die dus op scherp staat. "Hoe ik daarmee omga? Ik heb niet eerder meegemaakt dat ik op scherp sta voor de Klassieker. Ik denk dat ik me er niet door zal laten leiden, misschien alleen wat voorzichtiger zal spelen als de stand het toelaat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws