Faber positief gestemd: 'Hij is de toekomst van PSV, zit nog heel veel groei in'

Faber positief gestemd: 'Hij is de toekomst van PSV, zit nog heel veel groei in'

Gepubliceerd: maandag 9 maart 2020 om 10:30ma 09-03-2020 om 10:30

Laatste update: maandag 9 maart 2020 om 10:34ma 09-03-2020 om 10:34

Ernest Faber merkt ook dat Bruma bij PSV niet brengt wat men van hem verwacht. De trainer van PSV constateert desondanks dat de Portugese aanvaller er alles aan doet. 

Zondag viel Bruma in bij PSV en in een klein kwartier mislukte vrijwel alles wat hij deed. "Het is niet dat hij niet wil", verdedigt Faber Bruma tegenover Voetbal International. "Hij traint hard en heeft een positief karakter. Het komt er alleen niet uit op de een of andere manier. Daar moet hij aan werken. We proberen er met de staf ook aandacht aan te geven, maar we weten allemaal hoe het gaat in een groep met veel concurrentie. Hij zal het zelf moeten laten zien."

Noni Madueke speelde tegen Groningen op de plek van Bruma. Ook Ritsu Doan begon weer eens in de basis. "Zij verdienden de kans, ze hebben zich ook op de training laten zien", zegt Faber, die veel potentie ziet in Madueke. "Noni is de toekomst van PSV. Hij wordt dinsdag achttien. Er zit nog heel veel groei in hem."

Kenneth Perez was zondag al behoorlijk kritisch op de Portugees die afgelopen zomer voor meer dan tien miljoen euro naar Eindhoven werd gehaald.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws