Swart had Dest nog wat harder aangepakt bij Ajax: 'Je moet luisteren'

Swart had Dest nog wat harder aangepakt bij Ajax: 'Je moet luisteren'

Gepubliceerd: maandag 9 maart 2020 om 16:44ma 09-03-2020 om 16:44

Laatste update: maandag 9 maart 2020 om 16:56ma 09-03-2020 om 16:56

Sjaak Swart heeft geen problemen met de uitbarsting van Dusan Tadic tegen Sergiño Dest in de eerste helft van sc Heerenveen - Ajax. Sterker nog, Mister Ajax zou er zelfs nog een schepje bovenop hebben gedaan, vertelt hij in de nieuwste aflevering van Alles op Swart. Bekijk hem hieronder!

Tadic vond dat Dest zijn afspraken niet nakwam en ging volledig uit zijn dak tegen de Amerikaan. De twee stonden met de koppen tegen elkaar. "Ik vond het prachtig. Ik had z'n oor ook nog even omgedraaid", zegt Swart. "Waarom? Omdat hij moet luisteren naar oudere spelers die al zoveel jaar gespeeld hebben."

"Als je dan wat fout doet moet je niet wat terug zeggen, maar gewoon sorry zeggen en weglopen. Dan is er niets aan de hand. Je bent niet in vorm. Als je eigenwijs een weerwoord geeft, dat kan niet. Ik denk dat het heel goed was, dat ze elkaar de waarheid eens vertellen. Doordeweeks hebben ze dat ook gedaan. Je kunt maar één ding doen: knokken! Dat hoort ook bij voetbal. Je kunt niet doen alsof het een dansgroep is. Er moet voor gewerkt worden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws