Huurling zet zinnen op definitieve transfer: 'Wil nog jaren doorgaan bij Arsenal'

Huurling zet zinnen op definitieve transfer: 'Wil nog jaren doorgaan bij Arsenal'

10-03-2020 08:20 Laatste update: 11:10
7

Pablo Marí heeft het uitstekend naar zijn zin bij Arsenal. De Flamengo-huurling zet zijn zinnen dan ook op een langer verblijf in het Emirates Stadium.

Deze winter maakte Marí op huurbasis de overstap van Flamengo, dat hem voor een prikje overnam van Manchester City. Als het aan de voormalig speler van NAC Breda ligt dan keert hij niet meer terug naar Brazilië. "Ik wil niet achteruit, maar vooruit kijken. Ik zit nu bij een hele goede club en ik wil nog jaren doorgaan bij Arsenal", wordt Marí geciteerd door The Daily Star.

"Ik ben hier heel gelukkig en ga tot het einde van het seizoen mijn best doen. Hopelijk is de club ook blij met mij en vinden we een goed einde voor iedereen", lijkt Marí te doelen op een definitieve overstap naar Arsenal, dat na dit seizoen de optie heeft om hem defintief over te nemen van Flamengo.

Marí is dus op zijn plek bij Arsenal, maar toch kwam de verdediger deze maand pas voor het eerst in actie voor de ploeg van manager Mikel Arteta. In het FA Cup-duel op bezoek bij Portsmouth (0-2) maakte Marí als basisspeler zijn debuut, waarna hij ook in het competitieduel met West Ham United (1-0 winst) aan de aftrap mocht verschijnen.