'Wolverhampton schrikt en wil Europa League-duel met Olympiakos niet spelen'

'Wolverhampton schrikt en wil Europa League-duel met Olympiakos niet spelen'

10-03-2020 15:48 Laatste update: 15:57
13

Wolverhampton wil donderdag niet in actie komen tegen Olympiakos. Bij Evangelos Marinakis, de voorzitter van de Griekse club, is het coronavirus geconstateerd. 

The Telegraph meldt dat de Engelse club geschrokken is van het nieuws dat de voorzitter van Olympiakos is besmet met het virus. Wolverhampton heeft een officieel verzoek ingediend bij de UEFA om de wedstrijd te verplaatsen naar een nader te bepalen moment. De verwachting is dat de UEFA in de komende 24 uur zal besluiten over het al dan niet verplaatsen van de wedstrijd, die op Griekse bodem gespeeld zal worden.

In de vorige ronde van de Europa League schakelde Olympiakos nog zeer verrassend Arsenal uit. Wolverhampton was over twee wedstrijden te sterk voor Espanyol.

Het coronavirus verspreid zich in Europa en het aantal besmettingen loopt gestaag op. In Italië wordt iedereen aangeraden om thuis te blijven en is onder meer de Serie A voorlopig stilgelegd. In andere landen, waaronder Spanje en Frankrijk, worden de komende weken wedstrijden zonder publiek gespeeld.