'Als er iets interessants voorbij komt, denk ik wel na over vertrek bij Ajax'

'Als er iets interessants voorbij komt, denk ik wel na over vertrek bij Ajax'

11-03-2020 09:28
113

Daley Blind heeft het uitstekend naar zijn zin bij Ajax, maar hij sluit een transfer in de zomer niet uit. De verdediger annex middenvelder vertrouwt er desondanks op dat er ook komend seizoen weer een sterke selectie staat in Amsterdam.

"Ik ben deze week dertig geworden. Dat is nog redelijk jong. Als er iets komt waar ik me goed bij voel, zal ik niet op voorhand nee zeggen", verklaart Blind in Voetbal International. "Maar laat duidelijk zijn dat ik me goed voel en ontzettend op mijn plek ben bij Ajax. Ik heb mijn vrouw, kind, familie en vrienden om me heen en we spelen bij Ajax topwedstrijden in Europa."

Wedden

Meer odds

"Ik denk dat de club ervoor staat dat ook in de toekomst te willen", vervolgt de Oranje-international. "Ik weet dat Marc Overmars daar sinds de start van dit seizoen alweer mee bezig is. Daar heb ik wel vertrouwen in."

"Natuurlijk hebben we met het vertrek van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt kwaliteit ingeleverd", aldus Blind. "Het is heel lastig vervangers aan te trekken die meteen hun niveau aantikken. Toch staat er weer een goed team en dat zal er komende seizoenen heus ook staan. Neemt niet weg dat als er voor mij iets interessants voorbij komt, ik daar wel over nadenk."

Blind keerde in de zomer van 2018 terug bij Ajax, dat zo'n zestien miljoen euro betaalde aan Manchester United. Naar verluidt heeft de linkspoot een afspraak dat de landskampioen meewerkt als zich een mooie kans aandient.