'Feyenoord praat al met mogelijke opvolger Berghuis van 5,5 miljoen euro'

'Feyenoord praat al met mogelijke opvolger Berghuis van 5,5 miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 11 maart 2020 om 19:27wo 11-03-2020 om 19:27

Laatste update: woensdag 11 maart 2020 om 19:37wo 11-03-2020 om 19:37

Feyenoord heeft belangstelling voor Dennis Man (foto rechts). Dat melden Roemeense media, waaronder Telekom Sport en ProSport. Man is een 21-jarige rechtsbuiten van Steaua Boekarest die mogelijk in beeld is om Steven Berghuis te vervangen.

Of Man daadwerkelijk Berghuis op moet volgen zal moeten blijken, maar de optelsom is snel gemaakt. Anamaria Prodan, zaakwaarnemer van Man, zat onlangs om de tafel met Steven Aptroot, scout van Feyenoord, zo blijkt uit beelden die in handen zijn van ProSport. Ook Sascha Empacher van makelaarskantoor SPOCS was daarbij aanwezig. 

Volgens Roemeense media is er gesproken over een mogelijke transfer van Man naar Feyenoord. Een delegatie van de Rotterdamse club was afgelopen zondag aanwezig bij het duel tussen Steaua Boekarest en CS U Craiova. De wedstrijd werd met 4-1 gewonnen door de thuisploeg en Man maakte het laatste doelpunt. 

Afgelopen dinsdag zijn er gesprekken gevoerd tussen Feyenoord en het management van Man, zo meldt Telekom Sport. Ook de vader van de aanvaller zat daarbij. De transferwaarde van Man wordt geschat op 5,5 miljoen euro. Man ligt nog tot 2022 vast in Roemenië. 

Media in Nederland melden nog niets over belangstelling van Feyenoord in Man.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws