'Lachwekkende' Neymar sneert naar Haaland: 'Parijs onze stad, niet de jouwe'

'Lachwekkende' Neymar sneert naar Haaland: 'Parijs onze stad, niet de jouwe'

12-03-2020 10:26
88

Neymar eiste woensdagavond een hoofdrol op in de Champions League-return tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund (2-0). Ook ná de wedstrijd liet de Braziliaan van zich horen met een sneer richting BVB-spits Erling Haaland.

Neymar en zijn ploeggenoten voelden zich na de heenwedstrijd geprovoceerd door Haaland, die in Duitsland beide goals maakte (2-1). Dinsdagavond laat meldde de Braziliaan zich op Instagram. 'Parijs onze stad, niet de jouwe', aldus Neymar, waarbij hij met zijn 'meditatie-pose' een sneer uitdeelde aan Haaland.

Wedden

Meer odds
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P🗼R I S our city, not yours 👌🏽

Een bericht gedeeld door ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) op

Dortmund sloot de wedstrijd tegen PSG overigens af met tien man door een rode kaart voor Emre Can na een opstootje met Neymar. "Dat was te zwaar gestraft", aldus trainer Lucien Favre. "Neymar overdreef. Ik hou er niet van om daarover te praten, maar het was bijna lachwekkend."

Ook directeur Michael Zorc is boos op Neymar. "De rode kaart was overdreven", oordeelde hij na de wedstrijd in het lege Parc des Princes. "We weten allemaal dat Neymar een goede acteur is en dat heeft hij tegen ons opnieuw laten zien."