Tadic heeft duidelijk doel voor ogen: 'Eén wedstrijd verliezen al niet mogelijk'

Tadic heeft duidelijk doel voor ogen: 'Eén wedstrijd verliezen al niet mogelijk'

Gepubliceerd: vrijdag 13 maart 2020 om 19:02vr 13-03-2020 om 19:02

Laatste update: vrijdag 13 maart 2020 om 19:05vr 13-03-2020 om 19:05

Dusan Tadic heeft maar één doel voor ogen met Ajax in het vervolg van de Eredivisie: kampioen worden met de club uit Amsterdam. Het vertrouwen is er weer bij de club, na de overwinning op sc Heerenveen.

Ajax kende een mindere periode. Een aantal Eredivisie-wedstrijden gingen verloren, de Amsterdammers werden door FC Utrecht uitgeschakeld in de KNVB beker en ook aan het Europa League-avontuur kwam een eind. "Deze overwinning was heel belangrijk voor ons, nu moeten we gaan voor de volgende", geeft Tadic dan ook aan in een uitgebreid interview met het clubkanaal van Ajax, na de overwinning op Heerenveen. "We speelden tot december goed voetbal, de chemie was goed. We moeten het samen blijven doen."

Het moge dan ook duidelijk zijn wat het doel is van Ajax de rest van het seizoen. "Je moet alle wedstrijden winnen, wij zijn Ajax. Eén wedstrijd verliezen is al niet mogelijk. Al helemaal als je dan vier wedstrijden verliest, dat is écht niet mogelijk. Negen wedstrijden, negen finales voor ons. Wij willen kampioen worden, we willen de schaal pakken", sluit een ambitieuze Tadic af.

Ajax zou eigenlijk aanstaande zondag spelen tegen FC Twente, maar vanwege het coronavirus ligt al het voetbal in de Eredivisie stil tot ten minste 1 april 2020.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws